Sport

Check out SportSport.ba!
1011_borac_kotorsko
1011_borac_kotorsko
+

MFL Doboj: Borac Kotorsko napustio takmičenje
Borac iz Kotorskog istupio je iz lige!
Izvršni odbor ovog sportskog udruženja na hitnoj sjednici donio je odluku da njihovi fudbaleri ne nastave sa takmičenjem. Odluka je donešena nakon što su organi OFS Doboj prekinutu utakmicu 9. kola između BSK-a i Borca registrovali postignutim rezultatom 1:1. Očigledno je to bila kap koja je prelila čašu nezadovoljstva kod Kotorana pa su se odlučili na ovako radikalan korak.

U dopisu koji je stigao na adresu OFS Doboj, ali i FSRS i N/FSBiH, kao razlog su navedene izrečene disciplinske mjere igračima i službenim licima Borca u periodu od 12.05-05.11.2013. godine, zatim loše suđenje, dvostruki aršini pri donošenju odluka disciplinskih organa OFS Doboj, nezaštićenost igrača na gostovanjima, paljenje zastave BiH u Stanarima...

Nakon odustajanja od takmičenja Borca iz Kotorskog komesar za takmičenje donio je odluku o brisanju svih rezultata koje su Kotorani postigli u jesenjem dijelu prvenstva.
- Ekipa FK Borac iz Kotorskog pismenim putem je obavijestila Kancelariju OFS Doboj da je odustala od daljeg takmičenja u Međuopštinskoj ligi OFS Doboj. Na osnovu člana 64. Pravilnika o takmičenju FSRS, svi rezultati FK Borac Kotorsko se brišu. FK Borac Kotorsko se predaje Disciplinskom sudiji OFS Doboj na dalji postupak - rekao je Goran Stojanović, komesar za takmičenje MFL Doboj.
Izvor:fkrudarstanari.blogger.ba